D-impex ponuda
Sigurnosni sistemi za celu kuću na jednom mestu

Ugradnja Prodaja

Pozovite nas, tu smo da Vam odgovorimo na sva pitanja

021 66-15-799

Osigurajte Vaš dom

Naša ponuda obuhvata:

Sve na jednom mestu:

Obezbedite svoj dom i stvorite idealnu oazu udobnosti uz našu vrhunsku ponudu sigurnosnih sistema i bazenske opreme. Vaša bezbednost je naš najviši prioritet, stoga Vam nudimo video nadzor koji će vas zaštiti i omogućiti praćenje dešavanja unutar i oko vašeg doma u bilo kom trenutku. Naši alarmni sistemi pružaju sveobuhvatnu zaštitu od provale, požara, curenja vode i gasa, dok Vam pametna kontrola putem mobilne aplikacije omogućava da upravljate alarmima gde god da se nalazite.

Osim sigurnosnih sistema, naša ponuda obuhvata i motorizovane kapije koje čine vašu kuću ili poslovni prostor bezbednijim i pružaju Vam jednostavan pristup uz daljinsku kontrolu ili mobilni telefon. Kroz naše interfonske sisteme možete ostvariti kontrolu ulaska u objekat, sprečiti neovlašćeni pristup i otključati vrata ili kapiju na kontrolisan način. Za potpunu kontrolu pristupa, nudimo vam napredna rešenja koja omogućavaju nadzor i fizičku zaštitu vašeg objekta, dozvoljavajući pristup samo ovlašćenim osobama.

A kada je reč o stvaranju mirnog utočišta u vašem dvorištu, naša široka ponuda bazena i hidro masažnih kada će ispuniti sva vaša očekivanja. Bez obzira da li želite lajnerski bazen, betonski bazen, bazen od ISO bloka ili hidro masažnu kadu, mi vam nudimo vrhunski izbor i vrhunsko iskustvo. Ako već imate bazen, naša bazenska oprema će vam omogućiti nadogradnju i unapređenje, pružajući vam dodatne mogućnosti za uživanje i relaksaciju.

Opremite svoj dom od sigurnosti do komfora uz našu sveobuhvatnu ponudu. Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži najbolje rešenje za vaše potrebe i da vam pomogne da stvorite dom koji je siguran, udoban i prilagođen vašim željama. Obezbedite ono što volite i stvorite prostor u kojem možete uživati bezbrižno. Posetite naš veb sajt i otkrijte sve što vam nudimo. Vaš dom zaslužuje najbolje, a mi smo tu da vam to omogućimo.